Valhalla-Gate (om at opf0re sig ordentligt)

[15.10.13]

En tidlig søndag morgen i oktober måtte FC Skidte for første gang sande, at vi ikke kunne stille hold til den forestående kamp. I sig selv ikke et kæmpe problem havde det ikke været for, at der var 35 minutter til kampstart, modstanderholdet var på trapperne, og klokken knapt nok havde passeret 8. Et afbud leveret meget tidligt om morgenen er et ret dårligt afbud. Faktisk den værste slags afbud. Og selvom vi forsøgte at underholde de stakkels Valhalla-spillere med fortællinger om vores kære målmands tallerken-jonglerings-uheld aftenen forinden samt bestikke dem med overskydende te birkis var modtagelsen – forståeligt – præget af sammenbidte miner.

Vi besluttede derfor, at der skulle en gestus til, hvis FC Skidte fortsat skulle være i stand til at påråbe sig titlen som moralske vindere af række C-5. Og det vil vi så gerne, da det er det tætteste, vi kommer på en topplacering i år.
Det kom der følgende brev ud af:

"Kære Valhalla FC,

Søndag d. 29. oktober var vi et rigtig dumt fodboldhold og kunne ikke mønstre fuld besætning til vores indbyrdes – og urimeligt tidlige - dyst på Kløvermarkens knolde. Vi har selv før prøvet at blive ramt af aflysninger uden varsel. Det er slet og ret dårlig stil, og man bander modstanderholdet væk. Vi har ikke lyst til at være den slags hold, man bander væk.

Vi kan desværre ikke gøre om på vores slatne fremmøde den søndag, så vi har forsøgt os med det næstbedste. Vi håber derfor, at I foruden vores uforbeholdne undskyldning vil modtage en symbolsk ’undskyld-vi-var-nederen-og-få-jer-op-på-en-fucking-tidlig-søndag-morgen-til-ingen-verdens-nytte’-forsoningsgave."


Brevet blev heldigvis velmodtaget, og gaven blev overrakt efter Valhallas sidste kamp i går. En kamp hvor vikingerne samtidig tog den ultimative hævn ved at tabe præcist 3-0 – havde de tabt med fire mål (eller vundet), var FC Skidte endt på fjerdepladsen. Istedet må vi tage til takke med en plads som nummer fem, hvilket umiskendeligt smager af melet midterhold. Føj!
I det mindste har vi generobret titen som de moralske vindere af rækken.

Og hvad bestod forsoningsgaven så af, spørger I? Hvad er mere passende til blodrusende vikinger end Valhalla Mjød samt – naturligvis – et FC Skidte-krus at drikke det af.#07MC