RAEKKEN OFFENTLIGGJORT

[23.01.2012]

Så er næste sæsons rækkeinddeling klar. FC Skidte ligger ovenpå oprykningen nu i C3 og kan blandt andet se frem til at møde hæderskronede klubber som Team Tiki-Taka, Sporting Skovsnegl foruden vores faste træningsmakkere Lokomotiv DangerZone. Træningen frem mod næste sæson er allerede begyndt, og iagttagere af seneste trænings-session vil nok også mene, at det er mere end påkrævet.

FC Skidte starter morgenfriskt ud mod Nordstjernen-2 søndag d. 1. april kl. 9.00. Vi arbejder på at offentliggøre hele kampprogrammet, så vores mange trofaste fans har mulighed for at planlægge deres sekundære aktiviteter efter vores kampe.

I ledelsen arbejdes der på højtryk for at få truppen endelig på plads til sæsonstart. Vi har måtte vinke farvel til Anders Krag, der har valgt en karriere i det civile. Som erstatning har vi hentet den rutinerede Martin 'Frispark' Mai ind på en fri transfer. Mai trækker i trøje nr. 13. Endelig har vi fået det fysiske pragteksemplar Esben 'Ninja' Holmsgaard tilbage fra endt låne-aftale i den koreanske klub FC Seoul. Esben beretter, at han vandt samtlige hovedstødsdueller i sin tid i Sydkorea, og vi er glade for at have ham tilbage.

#07MC