Oprykning er so last year!

[17.10.12]

Undskyld!
Vi ved det godt. Det har været en hård tid for dig - som det har været for alle andre FC Skidtefans verden over. Hver morgen er du gået på arbejde og blevet drillet med dit yndlingsholds svigtende resultater. I medierne er der skrevet side op og ned om manglende taktiske evner hos cheftræneren, spilleroprør og sponsorflugt. Det har ikke været til at slippe væk fra den evige summen om det tidligere storholds fald fra toppen.

Det hidtige lavpunkt indtraf, da selv de gæve træningskammerater fra Lokomotiv DangerZone (næsten uden lånespillere) formåede at straffe den overmodige og lettere gøglede 3-1-2 opstilling i sidste uge. Således gik FC Skidte ind til sæsonens sidste kamp med fire nederlag i bagagen - en helt uhørt stime af elendighed!

Modstanderne var de græske veteraner fra Perspolis. Et hold der med sin skyhøje erfaring og ekstremt lave topfart udgør en dødbringende trussel for hvilket som helst hold. Med en gennemsnitshøjde på 1,65 og kampvægt på over 100 kilo repræsenterer disse adonisser den ultimative fodbold-atlet. At adskillige af dem i følge sagnet skulle have deltaget i den trojanske krig, gør blot respekten endnu større.

FC Skidte havde besluttet at modsætte sig dommerdagsprofetierne. Nok måtte være nok. Vattet blev fjernet fra støvlerne, skyklapperne fra øjnene og det blev besluttet højest at lave fem hjerneblødninger pr. kamp. I hvad neutrale iagttagere siden har kaldt årets kamp nedkæmpede de rød/sort-blusede helte deres lavstammede modstandere en efter en. Da dommeren fløjtede kampen af, stod blot cifrene 6-3 tilbage i den silende regn som bevis på det unikum af en pragtpræstation, de fem fremmødte tilskuere havde været vidne til. I sandhed en legendarisk kamp, som vil blive husket i mange år frem som vendepunktet!

Hermed går FC Skidte - med flossede korsbånd og knasende ankler - til vinterpause. Vi ender på en ærefuld (men komplet ubrugelig) tredjeplads. Næste år er vi tilbage. Farligere, tykkere og mere forpustede end nogensinde. Be afraid, række C3, be very afraid!

FC Skidte – oprykning er so last year!

#07MC