KAMPREFERAT: FC SKIDTE VS. EISBAREN JURNITED

[19.08.2013]

Anden halvdel af 2013-sæsonen for FC Skidte blev sat i gang mod Eisbären United. Den omvendte kamp i foråret endte 6-1 til Skidte, så optimismen var stor inden kampen. Men ak og ve, spillet hang ikke sammen, og spillestillen forfaldt til noget nær indianerfodbold det meste af tiden.

Kampen startede rodet med Eisbären som det mest chanceskabende hold. Men den sande underholdning udeblev indtil skidtes målmand Larsen aka 'Den Gyldne Frø' efter en hurtig Eisbären-omstilling besluttede at fare ud og klippe en modstander ca. femten meter uden for feltet som tredjesidste mand. Aktionen resulterede i et gult kort, fem minutter i undertal med Vodder på mål. Hertil skal det bemærkes, at Vodder måtte bruge en god rum tid på at få målmandstrøjen over hovedet til stor underholdning for især dommeren. Han tilføjede undervejs, at "...det kan godt være, at dommerne i de øverste rækker får flere penge, men underholdningen er ikke lige så god".

Det skulle dog hurtigt vise sig, at Vodder havde masse at byde ind med på malmandsposten, især i omstillingsspillet. Ikke lang tid efter Larsen havde modtaget sit gule kort, endte bolden i favnen på reservekeeperen, som herefter rullede bolden hen til JERNET. Han kvitterede ved straks at sætte turboen til og med få træk forbi 3-4 mand var han alene med Eisbarens målmand. Køligt blev målmanden udplaceret, hvormed jublen ingen ende vil tage i den sortrøde lejr. 1-0 til skidte.

Men Eisbaren skulle hurtigt præsentere skidte for en kold dukkert. Endnu engang fik Eisbaren slået en kontra, som reservekeeperen dog i første omgang fik afværget på kanten af feltet. Returen røg dog ud til en modstander (Store Torben?) som fra 15-20 m lobbede bolden over forsvarspillerne og reservekeeperen. (Rygterne går dog på, at reservekeeperen blev holdt tilbage i sit forsøg på at afværge returen). 1-1.

Skidte skulle dog hurtigt svare igen, da reservekeeperen med fint overblik slog et målspark flot op til JERNET, som med en fin kattepote let kunne lobbe bolden over en sagesløs Eisbaren-keeper. 2-1 til Skidte. Ekstasen ville ingen ende tage heller denne gang, ikke mindst da dette var FC Skidtes mål nummer 200 siden dannelsen tilbage i 2011. Især målscoreren var så himmelhenrykt, at han stolt fremviste sin sprittusch-specialdesignet svedtrøje, hvorpå der stor "200" og lidt andet i anledningen af denne glædelige begivenhed. Fejringen skulle dog hurtigt forvandle JERNET fra varmt til rustent, da dommeren belønnede ham med et gult kort for at smide trøjen og yderligere fem minutter i undertal for Skidte-mandskabet. Se, det’ Skidte…

Herefter bølgede kampen frem og tilbage indtil pausen, dog med Skidte som den mere toneangivende part. Jon var også tæt på sit første mål Skidte-trøjen, da Eisbärens målmand var tæt på at fumle hans lange bold i mål, men selv ikke sådan kan han få sit mål.

I pausen blev der snakket vidt og bredt om den manglende organisation og kontrolleret opspil. Lige lidt skulle det dog hjælpe, da en Eisbaren-spiler 2-3 min inde i 2. halvleg slap igennem i deres højre side for at sende et fladt indlæg ind midt for målet, som blev eksekveret sikkert. 2-2...

Resten af halvlegen blev en ukontrolleret affære med flere chancer i begge ender, hvor bl.a. Jon havde sit hyr med at dominere luftrummet over for sin direkte modstander, der var tre hoveder højere. Største chance tilfaldt JERNET i slutningen af kampen efter overraskende kvikt 1-2 spil med Vodder. Men JERNET ville ikke have hattricket denne dag og valgte derfor at træde over bolden.2-2 blev det dermed.

Konklusion: Formen kan kun blive bedre.

Kampens spiller: Søren 'JERNET' Ebbesen

#06PK