Sejr i intens kamp mod FC Hot Shot

[06.09.13]

Så slog klokken 18.10 på en dejlig solrig torsdag. FC Skidte skulle op mod de lynhurtige og fysiske Hot Shot-drenge. Kampen i foråret var en tæt affære, som blev uafgjort 1-1. Kampen startede forsigtigt fra begge hold, da de lige skulle se hinanden an. Svendsen var tilbage i Skidte-truppen og var placeret på den centrale midbane, hvilket han gjorde super godt. Mange gode opspil gik gennem manden, som i dagens anledning havde fået formandens trøje på.

Der skulle gå ca. 10 minutter, før det første mål blev scoret, som desværre var Hot Shot. Et skud udefra gik gennem forsvaret og forbi Larsen, som normalt ville have taget den bold, men ikke i dette tilfælde. Heldigvis fik Skidte to min senere svaret igen, da Nicholas Corlin lagde en fremragende bold op til Svendsen, som valgte at holde godt fast i bolden, vende sig om og med en solid stiv tå banke den i kassen – MÅL fra Svendsen og mål i Formandens trøje (det sker sjældent).

Kenneth Svendsen er tilbage med mål og oplæg i støvlerne.

FC Skidte valgte herefter at skifte nummer 32 ind, som var startet på bænken. Der skulle ikke gå mere end fem minutter, før han satte bolden i målet, efter et langt indkast fra Svendsen, som sejlede over Vodder og lige i foden på Ebbesens højre ben, som solidt sparkede den i mål. Skidte var hermed foran 2-1.

Vi gik heldigvis til pause med denne føring, efter en flot spillet og fysisk betonet første halvleg, hvor der blev begået mange frispark og gået godt til stålet. Desværre måtte Skidte i pausen sige farvel til Herr Svendsen, som skulle spille badminton. Dette betød, at der måtte rokeres rundt blandt spillerne, som Hoffmann gjorde rigtig fornuftigt.!

Anden halvleg var ikke mere end fem minutter gammel, så udspillede Hot Shot-drengene Skidte-holdet, og så stod den pludselig 2-2. Vodder blev skiftet ind og blev lagt på den centrale midtbane, og det gjorde han super imponerende. Manden er i sit livs form. Nørkjær, Holmsgaard, A’en kørte kanterne med mange løb frem og tilbage, og viste godt med fysisk indstilling, som var en sand fornøjelse at se på. Forsvaret var godt organiseret i form af Jon, Simon og Corlin, som brugte masser af kommunikation og utrolig meget fysik, hvilket betød at mange dueller blev vundet på denne måde.

Anden halvleg bølgede meget frem og tilbage med chancer i begge ender. Det fysiske spil valgte begge hold at benytte, og der skulle vel være faldet et par gule kort til begge hold. Ebbesen valgte blandt andet at gå hårdt til en forsvarsspiller og efter det målmanden, men som han bagefter udtaler: "Jeg elsker det her små-boks på banen", hviket Vodder var meget enig i. "Det tænder mig", citat Vodder.!

Fire min før tid valgte Nørkjær at lægge en flot bold frem i banen, og på god gammeldags facon blev Ebbesen spillet, som han ønsker, farvel til to forsvarsspillere og bolden blev sat sikkert i mål. Kæmpe jubel udbrød blandt de 'mange' fans, som endnu engang var mødt op. Til slut i kampen tog Vodder et fremragende løb, satte med manér en mand på baglinien, men desværre gik afslutningen lige forbi.

Dommeren valgte herefter at fløjte kampen af.

Kampens spiller: Nicholas Corlin - fremragende præstation i forsvaret og masser af fysik!

#32SE