FC SKIDTE SAELGER JACOB HASSELBALCH

[10.09.13]FC Skidte er i den absolutte sene fase af transfervinduet blevet enige med den engelske Championship-klub, Coventry FC, om at sælge talentfulde Jacob Hasselbalch.

En sæson præget af stærke præstationer og et højt bundniveau har skabt stor interesse for spilleren i udlandet. I sidste ende blev det Coventry, der løb af med "The Gentle Giant", på trods af, at han var langt i forhandlingerne med en række prominente klubber.

Således kan vi afsløre, at ingen ringere end Manchester United havde udset sig den høje midtbanespiller som førsteprioritet til at lukke det gigantiske hul på midtbanen. Udsigten til trøstesløs industriby gjorde dog udslaget for danskeren (som for så mange andre sidenhen i dette transfervindue), og United måtte istedet nøjes med den blegnende belgiske kopi, Marouane Fellaini.

Formand Christensen om skiftet:
"Vi ville meget gerne holde på Jacob, der har vist sig en meget vigtig spiller for FC Skidte denne sæson. Men tilbuddet fra Coventry var simpelthen for godt til, at vi kunne afslå og samtidig kalde os økonomisk ansvarlige. Med ti point op til andenpladsen og 12 point tilbage at spille om har vi vurderet, at det var mest hensigtsmæssigt at skyde ham af nu. Vi har desuden sikret os en fornuftig tilbagekøbsklausul, der effektueres i det øjeblik, Jacob indser, at livet er for kort til dårlig mad, flad øl og grimme piger."

Unavngivne kilder i Skidte-ledelsen oplyser, at overgangssummen lander på omtrent 38 kroner, 30 liter Strongbow betalt i rater over 25 år samt et bindende tilsagn om endegyldigt at indstille Take Thats koncert-aktiviteter i Danmark.

#07MC