HISTORIEN OM FC SKIDTEHistorien om FC Skidte starter allerede tilbage i 2001, da en flok bøvede teenage-drenge møder op på Gladsaxe Gymnasium til første skoledag. Fulde af bumser og forventninger til, hvad de næste tre år vil bringe. Allerede tidligt viser knægtene tegn på det enorme atletiske potentiale, der senere skal udmønte sig i fodboldklubben FC Skidte. Således vinder 3.T. den prestigefyldte Idrætsdag i 2003 - en sejr (og ikke mindst efterfest) der stadig fremhæves som en milesten i Gladsaxe Gymnasiums lange historie.

Årene går, kiloene bliver flere og i løbet af 2009 bliver der så småt stablet en fast ugentlig træning på benene. Et par elendige resultater i de første kaotiske træningskampe skaber ingen rysten på hånden, og da FC Skidte omsider vinder deres første kamp 5-3 over det hedengange storhold Fabios FC, står det klart: FC Skidte nu klar til at erobre verdensherredømmet og DAI's fodboldrækker (i nævnte rækkefølge).

Således er det en trup af selvsikre fodboldatleter, der tropper op en solrig formiddag i april 2011 til den første officielle kamp i FC Skidtes historie.
Og resten er - som de siger - historie.